Activitats Paral.leles
 

“PER ESTRENAR”

de l’11 al 18 de novembre

Hi ha pel·lícules de qualitat, presents a festivals internacionals de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials, i que fins i tot han estat premiades. Amb tot, no interessen als distribuïdors comercials, i conseqüentment no tenen l’oportunitat d’arribar al públic.


Una franja de públic, àvida d’un cinema especial,  mereix gaudir de pel·lícules diferents.
Des de la Federació Catalana de Cineclubs, amb la complicitat de diversos cineclubs, Proposem un circuit per aquests títols inèdits i sense estrena comercial a Espanya, i que es presentarien en exclusiva, en versió original subtitulada.


Enguany, i en el marc de la 7a Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, es presentarà la pel·lícula “Vivre ici” de Mohamed Zran, un dels èxits de l’edició anterior de la “Mostra”. A més gaudirem de la presència del seu director que ens acompanyarà a les projeccions a Vic, Filmoteca de Catalunya, Vilafranca, Manresa i la Seu d’Urgell.  

Federació Catalana de Cineclubs
fcc@federaciocatalanacineclubs.cat
Casanova3-5-7, entresol 7ª porta (esc.esquerra)
08011Barcelona
Telèfon: 932890562
Fax: 932890563

 

 

 

XX Setmana Cultural: GRÀCIA AMB ELS POBLES ÀRABS I MEDITERRANIS


Del 20 al 24 de novembre de 2013

 

 

 

Organitzada pel Centre Cívic la Sedeta amb la col·laboració de Sodepau, en el marc de la VII Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani. Aquest any, coincidint amb la 20èna edició de la “ Setmana Cultural Gràcia amb..”, no dediquem el projecte a un país determinat, sinó que volem fer una mirada global a tota la riba mediterrània per analitzar tots els canvis socials, polítics i geo estratègics que s’hi estan produint després de l’esclat de l’anomenada “ Primavera a àrab”.


Volem analitzar la repercussió d’aquests canvis en la vida quotidiana de  les poblacions d’aquests països, en les relacions internacionals a la zona, l’emergència de nous poders a la Mediterrània i la postura d’Europa envers aquesta nova realitat. I ho farem a través de diverses activitats: projeccions de cinema i documentals, debats, conferències, exposicions, poesia, música, un espectacle familiar i una degustació de menjar mediterrani. 


Les activitats es faran al Centre cívic La Sedeta (Sicília, 321), al Centre cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15) i a l’Espai jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192).


Per a més informació, consulteu el programa específic a partir de finals d’octubre a www.bcn.cat/cclasedeta

 

 

 

 


Tots els drets reservats
Powered by: barbaravallstudio.com